Ont i huvudet och fysikplugg.

Nu är jag så trött på fysik att jag känner för att spy!! nä men ärligt, fy sjutton vad det är tråkigt att bara plugga in massa jäkla formler som jag (sen andra året på gymnasiet) fortfarande aldrig har haft användning för.

Nu tänker ni, men om du har lärt dig dom innan, då kan du ju dom nu. MEN HALLÅ!!! hur mycket kommer man ihåg från gymnasiet..jag kommer knappt ihåg vad jag gjorde där??! visserligen var det nästan den värsta tiden i mitt liv rent psykiskt, men ändå.
Men så vitt jag vet så har jag inte behövt använda alla dessa formler fram till dags dato. Bläääää!!! såg dessutom nu att vår fysiklärare hade fått för sig att ha lektion idag. Och då tänker man ju, men det är ju bra om han har en repetition såhär två dagar innan tenta. MEN NEJ! han fortsätter och går igenom ännu mer. Jag gillar denna lärare mindre och mindre för varje gång han öppnar munnen. Han är tråkig och har noll motivation till att lära ut. Jag orkar inte med honom. Får jag godkänt på den här tentan så kan jag skatta mig lycklig…lika bra att räkna med omtenta så blir man inte besviken sen =)

Snart är det House. Martin hade med sig Thaimat hem..bara lukten gör mig illamående och dessutom luktar det så mycket att jag nu fått ont i huvudet *tycka synd om* men men…

Note to self: loser!!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.