Jag vill inte mer nu.

Dagen har gått i ett.
Först var det plugg, sen var det lite mer plugg och sen ytterligare plugg. Mitt huvud känns just nu som en heliumballong på bristningsgränsen. Orkar inte mer!

Till råga på allt så har Hugo, med början vid hämtningen, varit skitförbannad och svintrött. Dom hade tydligen haft väldigt stora problem med att få honom att somna idag, fattar inte varför. Säkert djävulsungen E som vart i farten och vart dum mot honom igen. Rör inte min unge!!!!


Nu har Hugo nattats i alla fall och det är väl dags för mig att öppna fysik-helvetes-boken igen.

Mitt humör är så jäkla kasst. Hugo är arg, Martin är sur och jag är förbannad på fysiken. Åhhhh vad livet är underbart!!

Har hetsat pepparkakor idag. FUCK OFF!!
Note to self: Fysiktentan imorgon kommer gå åt skogen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.