Det är ju något seriöst fel på folk!!

Som vanligt, med morgonkaffet i handen sitter jag och läser GP. Egentligen borde man sluta förvånas över folks jävla sätt att bete sig. Jag vet inte ens vad jag ska säga, för jag blir så förbannad!!

13 thoughts on “Det är ju något seriöst fel på folk!!

 1. Du kan väl ändå inte mena att du blir förvånad? Det är ju Backa det talas om. Dessa ”ungdomar” är bortom all räddning, tyvärr så måste jag nu chocka dig igen. Ja de är personer med utländsk bakgrund och noll uppfostran. Tror du mig inte? Nehe, åk till Backa en kväll eller varför inte på eftermiddan till Selma så träffar du dem 🙂

 2. O.B!

  Om man skall skriva skit bör man inte göra det anonymt. Det är ynkligt, fegt och ganska typiskt svenskt. Vad vet du om bakgrunden på de som brände bilar igår? Du har fördomar. Pinsamt. För den som vill se Backa i sin prydnad kom gärna till Backavallen och se några av våra 500 ungdomar som ständigt är i rörelse och med glädje spelar
  fotboll. Det är mångkultur i sin prydnad och något helt annat än den
  sura rasism vilken O.B är talesperson för och som säkert har sin förklaring i inavel och monokultur

 3. När ska politiker och journalister äntligen våga säga sanningen om det helt vansinniga misslyckade mångkulturella projektet?
  Va??

 4. Håller med dig Leif.
  Skriva skit anonymt är fegt och jävligt lågt.
  Själv är jag uppvuxen i Kortedala och folk i allmänhet har ju nedvärderande syn mot allt och alla som ens nämner stadsdelen. Men där är det likadant. Kom till Kortedalavallen och se alla ungdomar i rörelse. DET är grejer!!

  O.B: Varför tror du att det är folk med utländsk härkomst som gör detta?? det kan väl lika gärna vara svenskar med dålig uppfostran eller hur?
  Fördomar och annat piss kan du hålla för dig själv om du inte står för dina åsikter (eftersom du är anonym!)

 5. De häringa invandrarna är härliga på många sätt, men det är lite för mycket våldtäkter, rån och bilbränder. Man kanske ska pausa massinvandringen ett litet tag och försöka få fason på de som redan är här. Lära dem läsa, försöka ge dem något enkelt jobb osv.

 6. Observera det neutrala och nästintill infantila tonläge i GP:s rapportering.På det sättet mörkar man fakta och ger felaktig bild av verkligheten.
  Allmänheten förblir ovetande om sammanhangen
  och orsaken till upplopp (man använer inte sådana ord i rapportering)Det rör sig ju om upplopp och organiserad terroristisk attack.Läs igen detta:
  Totalt handlade det om ett tiotal ungdomar som stod på garagelängor eller åkte moped och kastade sten.

  Uppgifter säger att detta har med inbrottet natten till i går att göra, då en ung man blev skadad efter en polisjakt?

  – Vi utesluter det inte, säger Thomas Fuxborg.

 7. Jag undrar vilken värld ni lever i som naivt & dessutom seriöst verkligen tror att detta inte är nysvenskar. Vi realister VET att det i 99% av fallen är nysvenskar som sätter fyr på bilar & kastar sten. Enda undantaget är Israeldemonstrationer & Upplopp mot kapitalsamhället, då kan det smyga sig in några AFA-anarkister som är medlemmar i rättvisepartiet socialisterna. Mångkultur kan säkert vara bra om den vore kontrollerad. Nu har den tyvärr släppts fri & händelser som denna kommer vara vardagsmat inom snar tid. Mvh

 8. @Leif Sjöqvist

  Vadå ”Vad vet du om bakgrunden på de som brände bilar igår”… Finns det något tillfälle där det är okej att bränna bilar, kasta sten på räddningstjänsten. Vilken hudfärg det är på ungdomarna är helt ointressant, ouppfostrade jävla skitungar är vad det är.
  Det finns lika mycket skit bland svenska som hos dem med invandrarbakgrund, så ta ingen i försvar. Sen är du inte ett skvatt bättre Leif som går på med ”monokultur och inavel”, vill du se på monokultur, testa mellanöstern där samma folk fast med olika gudar har slagits i år efter år efter år. Snacka om att vurma för mono- istället för mångkultur.

 9. Jag är ingen som placerar folk i fack baserat på deras ursprung.
  Dock så placerar jag folk i fack baserat på vad de säger och deras handlingar.
  Dessa individer som förstör för de andra i områdena är rent ut sagt idioter och de borde placeras hos psykosvård för omprogrammering. De är helt enkelt så körda i huvudet och bortom all räddning. Har du ingen spärr i huvudet som hindrar dig från att hota en människa med vapen, sätt eld på bilar osv… så har du ingen förståelse eller medkänsla. Detta gäller även alla andra brott där du påverkar andra människor.
  Utan en moralisk kompass och medkänsla så är du inte anpassad för att leva i det svenska samhället, eller ens förtjänar det.
  De vet inte vad som är rätt och fel helt enkelt.

  Jag är så djuriskt arg på dessa individer och deras inkompententa föräldrar som har misslyckats med att lära dom rätt och fel samt medkänsla. Två väldigt viktiga egenskaper som många av dagensföräldrar inte lär ut sina barn och ungdomar. De blir lärda att de får göra precis som de vill och kan få precis vad de vill. Man vill ju inte att det ska bli bråk?

  Är så, så besviken och hoppas på bättring i framtiden.
  Det var bättre förr, ju förr desto bättre.

 10. @Leif och Therese

  Man kan ju undra vilken sten ni sovit under de senaste 20 åren. Det räcker att klicka på TV:n och titta på utrikesnyheterna för att se sambandet. Kairo, Tunis, Libyen, Somalia osv, där står bilar i brand och det kastas sten. Ringer det nån klocka? Sådant beteende har aldrig funnits i Svensk kultur och kommer aldrig att göra. Därför vet att detta har med folk av utländsk härkomst att göra.

 11. Nu är det väl ändå på tiden att Polisen åker och hämtar samtliga ungdomar i Backa och låser in dom i ett par år med enbart vatten och bröd som föda.
  Jag som Göteborgare har fått nog av både flata korkade ungdomar men också av en totalt inkompetent Poliskår.
  Hatar Göteborg

 12. Växte själv upp i Backa på 60 och 70 -talet. Då var det vanliga svenska arbetarungdomar som det gick illa för, men det fanns gott om jobb och de flesta jag kände rättade till sig så småningom.
  Skall man ha ett mångkulturellt samhälle måste man satsa pengar på på dem som har svårigheter att komma in i samhället och det ÄR svårare att komma in om man är invandrare med svag socioekonomi. Övriga invandrare gör bra ifrån sig..

  Finns det fritidsgårdar och ett nära samarbete mellan skola -socialtjänst -polis i Backa?
  Så kallade vuxenstödjare kan göra underverk INNAN ungdomarna hamnar i nedförsbacken. Dessutom behövs arbeten att gå till.
  Övriga våldsverkare måste man ta om hand för att skydda samhället, De går förlorade.

  HansErik Karlsson specialpedagog
  gymnasiet
  14 år anställning på ungdomshem.

 13. Det har inget med arbete att göra, de flesta som gör dessa dåden är säkert runt 18 år och går fortfarande i gymnasiet, eller rättare sagt borde gå i gymnasiet istället för att kasta sten.
  Och de som är i arbetsför ålder borde skärpa sig, gå en KY-utbildning, plugga upp betygen i de du har svårt med eller höja dom för att få högskolemöjlighet. Det är deras egna fel att dom sitter där de gör, och de flesta gillar det säkert.

  Jag tycker det är dåligt att skylla på göteborg stad, polisen eller alla andra instanser. Var är föräldrarna som borde vara ute där på nätterna och sätta stopp för detta. Var är föräldrarna som ska hålla inne sina ungdomar från och med igår för att förhindra detta.

  Var är föräldrarnas kontroll? Nu är det dags för att er stiga in och göra ert jobb. Ut med er ikväll och styr upp situationen, istället för att skylla på polisen för att de inte lyckades banka in vett i skallen på era barn/ungdomar.

  Nu gäller det föräldrar!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.