Denna kanske man ska köpa till H?

nu när det är sånt där ”mellanväder” så kansek man skulle köpa en softshell/wctjacka till Hugo? Han har säkert ngt liggandes/hängandes, men det mesta börjar bli för litet..vad tror vi om denna?

Nova Star - Micro Fleece Orient

Den finns i strl 110..dock ej 116. När den ändå kostar 395:- så hade jag nog velat köpa 116, så att han kan ha den ett bra tag..Hur skulle ni gjort? Fast å andra sidan så vet jag sen tidigare NovaStarkläder, att dom är en aning stora i storleken..så man kanske skulle köra på en strl 11+ ändå. SnålOlle i mig säger stopp, men den ÄR ju snygg!!

6 thoughts on “Denna kanske man ska köpa till H?

 1. Hej Thérèse!

  Det var inte igår! Japp, stämmer att vagnen är en Britax B-Smart 4. Vi tyckte att den verkade skön, liten och smidig. Så himla smidigt att vi kan få den levererad till Spanien med.
  Vad du är duktig och syr söta saker hela tiden. Jag får kanske lägga in en beställning på nåt sedan 🙂

 2. Heeej på dig!

  Det var länge sedan 😀 Vi har en affär i Borås som heter JoelJolina! Jag handlar alltid på deras REA, det är rätt dyra kläder…

  Tycker du ska köpa jackan, kvalitén och andrahandsvärdet är superbra!!

  Kram Petra

 3. grejen är den att mitt kontrakt löpte ut i samband med att jag gick på mammaledighet så det skulle skrivits ett nytt nu när jag skulle börja arbeta vilket det nu inte kommer göra. jaja jag får tillbringa några timmar i veckan med pappersarbete i företaget så jag kommer i kapp lite sen får vi se, har sökt 2 utb så förhoppningsvis börjar jag studera till hösten.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.