Söndagkvällen..

Hugo sover sen strax innan halv sju. Det blir tidig morgon för honom imorgon då jag ska lämna honom 6,30…börjar ju egentligen jobba 5,47, men får helt enkelt komma senare då förskolan inte behagar öppna tidigare, men det ska nog gå bra hur som helst. Det gäller bara att inte Hugo krånglar och att allt löper på, han kommer ju få åka moppe dig, så några problem bör det inte vara..

Annars har vi inte gjort jättemycket i helgen. Skulle kollat när kossorna sprang ut igår, vi åkte dit, jag och Hugo. Men sen började det blåsa allt mer och Hugo ville verkligen hem, så hem åkte vi. Och idag har vi vart lite halvlata, var dock ute och lekte på lekplatsen en stund kring lunch. Åkte faktiskt till Ramberget samt Skansen lejonet nu när jag tänker efter. Minnet är bra men jädrans kort.

 

Imorgon är en ny arbetsdag. Och jag hoppa veckan går snabbt så att vi snart kan få besked om vem som får anställning och vem som istället får fortsätta som konsult. Intervjuerna är i full gång och jag har redan avverkat min, gick nog bra tror jag..

Nä dags att göra sig i ordning inför natten.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.