En bra natt, fast jag är trött ändå!

Inatt har Hugo sovit i sin säng (alltså den i vårt rum) från det att han somnade till 03,50. Med undantag från att jag fick somnat om honom vid 23,30 och 02. Ni som inte är insatta från början börjar väl undra vad problemet är. Problemet är att han är mörkrädd och någon gång hände det något (tror det var i samband med en av hans kruppattacker) så nu vågar han inte sova själv. Men nu har vi fått honom att sova i egen säng, men fortfarande i vårat rum! Och den här natten har varit toppen, innan så har han vaknat vid midnatt och då lagt sig i våra säng, men som sagt, i natt gick det ju kanon!!

Som en liten parentes kan jag meddela att jag i tisdags skrev på papper för fast tjänst på Emerson. Om jag är lycklig? Jävligt dum fråga faktiskt, jag är överlycklig efter att nu har varit där som konsult i 9 månader. Kommer hinna med en tionde månad innan det ”blir på riktigt”. Förste juli stod det på papprena!!

3 thoughts on “En bra natt, fast jag är trött ändå!

  1. GRATTIS ännu en gång, så roligt att det går bra för er! va skönt att det går åt rätt håll med sovandet, minsta lilla är ju en förbättring :)! Hoppas att ni får en toppen fredag så kanske vi kan ta en promenad till sportlife och sola någon dag??? hälsa Martin!! kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.