22 dagar sen..

..jag skrev senast. Har ju inte så mycket att skriva om, det är väl den stora anledningen.

Hugo åkte ner till Halmstad i måndags för att på tisdagskvällen hoppa på bussen med sin farmor, för att åka till Tjeckien. Svärmor har uppdaterat oss med lite bilder under tiden och det ser ut som om älsklingsungen stortrivs. Bussresan ner verkar ha gått bra, så hoppas att den går kanon hem också. Tror dom kommer till Halmstad igen på onsdag (?) och sen kommer svärmor hem med honom på fredag. Då har han varit borta i 12 dagar!!

 

Igår var det Midsommarafton. Mycket människor, god mat och gott att dricka. Hela dagen var kanon, bortsett från att det ösregnade så mycket på kvällen att vi fick steka vårat kött istället för att grilla. Jäkla skitregn!!!

 

Skyddar sig för regnet som föll..

Regnponcho och paraplyer var ett måste. Men ut och leka skulle vi!!

Bebismys för hela slanten hann vi med också. Astrid hade många famnar att bemöta.

…behöver inte säga så mycket. En bild säger mer än tusen ord.

Jag och Moa var i farten!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.