Okay.

Det är helt obeskrivligt!!! Är dundernervös över allt!!
Missfall, vikten, maten osv osv…
Vill att min man ska komma hem så att jag får berätta!!
Enligt Familjeliv så är jag i vecka 3+4 om jag har 29 dagars cykel med 12 dagars lutfas…
men testet säger ju att ägglossning ägde rum för 1-2 veckor sen…2 veckor sen exakt är mer troligt…och kör jag då en annan uträkning på FL med 28 dagars cykel och 14 dagars lutfas, så är jag idag i vecka 4+0..jaja det återstår att se, tror att BM räknar med 28 och 14 dagar, så det är väl det sistnämna jag får gå på..
Vet att jag med första barnet hade 32 dagars cykel med skrev ändå in på FL att jag hade 28 och 14 dagar…det stämde senare även med RUL.
Apropå UL, vi skulle vilja göra KUB, för att kolla kromosomavvikelser, men här kostar det nästan 2000:- för att göra sådant, medans i vissa landsting är det gratis för alla, undrar varför det är så??
Nä nu ska jag försöka njuta!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.